Werken bij Gilles

In ons prachtige vak draait alles om de juiste mensen. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die hun ervaring willen inzetten of iets nieuws willen leren.

Woon je in de buurt van Schagen en zie je jouw vacature er niet tussenstaan? Stuur ons een open sollicitatie met je gegevens, motivatie en ideeën naar sollicitatie@vangilles.nl. We leren je graag kennen! Ons mes snijdt
aan twee kanten

Ambacht

Ontwikkelen

Innovatie

Inspiratie

Kwaliteit

Teambuilding

Lekker vlees begint
bij een goed leven

Vacatures

Productiemedewerker varkensvlees

  • Voltijd
Bekijk vacature

Worstmaker

Worstmaker  36-40 uur per week (4-5 dgn.) Ben jij een worstmaker in hart en nieren of bereid om dit te leren en ga je graag de uitdaging aan om de lekkerste ambachtelijke producten te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Gilles is een slachterij, grossierderij en worstmakerij onder één dak. En heeft een... Read more »

Bekijk vacature

Chauffeur/expeditie medewerker

Wil je werken in een organisatie die nooit stil staat en hou jij van afwisseling? Dan zijn wij op zoek naar jou.  Gilles is een slachterij, grossierderij en worstmakerij onder één dak, kwaliteit en service voeren hierin de boventoon. Je zal binnen Gilles voornamelijk bezig zijn met: Bezorgen van orders Order klaar zetten Voorraden aanvullen... Read more »

Bekijk vacature

Inpakker worstmakerij 36 uur per week 5dgn

Wil je werken in een organisatie die nooit stil staat en hou jij van afwisseling? Dan zijn wij op zoek naar jou. Gilles is een slachterij, grossierderij en worstmakerij onder één dak, kwaliteit en service voeren hierin de boventoon. Je zal binnen Gilles voornamelijk bezig zijn met: Inpakken van producten Invullen van kwaliteitsformulieren Controleren en... Read more »

Bekijk vacature

Expeditiemedewerker

  • (voltijd/deeltijd, uren in overleg)
Bekijk vacature

Open sollicitatie

Ook aan de slag in ons ambachtelijke bedrijf?

Neem contact met ons op

Kijkje nemen bij Gilles?

Laat het ons weten