alt

Onze ideeën

‘Eet minder vlees, maar koop het bij de slager’ is ons advies. Daarnaast werken we samen met diverse partners om te laten zien hoe het ook kan. Denk aan een hamburger van 50% rundvlees, aangevuld met peulvruchten: een bron van vitamines, eiwitten en vezels. Wel de smaak en beleving van goed vlees, maar ook verantwoord, gezond en voedzaam. 

Wanneer je niet wilt kiezen tussen vlees of vegetarisch, maar juist van beide werelden wilt ‘profiteren’. Wij zijn goed in creatief meedenken met onze klanten en daar zijn we ook op ingericht. We kunnen snel schakelen en opschalen naar grote volumes wanneer het receptuur eenmaal staat. 

Hybride producten heeft de toekomst, het beste uit twee werelden. Het fijnste en smaakvolste vlees aangevuld met het beste wat de natuur ons te bieden heeft.

Wat dacht je van een heerlijke worst met rundvlees, aangevuld met zeewier en groenten? Bomvol eiwitten, omega 3, jodium, vezels en andere belangrijke bouwstoffen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

 

Terug naar het overzicht

Delen:

Deel deze pagina: